Konst på andra platser

Kulturpunkten / Gottsunda Centrum


ANOTHER STORY
27 oktober  11 november 2018

I utställningen Another Story har en grupp unga bekantat sig med Uppsala konstmuseums samlingar. Genom möten och samtal om konsten har utställningen tagit form. Välkommen att ta del av en ung blick på samlingarna, där olika visuella och geografiska referenser skapat en ny och unik berättelse.

I samarbete med Index the Swedish Contemporary Art Foundation och Kulturpunkten.

Uppsala Konsert & Kongress

Finn Öhlund med flera
Den 3-ögda kaninen
19–26 oktober 2018

Finn Öhlunds uttryck rör sig ledigt mellan konstrum, scenrum och design i en psykedelisk hypnotisk stil. Naturen och landsbygden såväl som urbana rum ger utrymme för experiment och nya estetiska möten av fluorescerande regnbågsfärg och roliga konstnärssamarbeten. Finn Öhlund är aktuell med konst på fyra platser under septemberoktober: Uppsala konstmuseum, Gottsunda Centrum, UKK och Ungdomens Hus.

Program
19 oktober: Visning 13.00-13.20

 

Åsa Ersmark
Mirror
3–16 december 2018

I videoverket Mirror ser vi en spegel – ett föremål vars ändamål är att se och granska – långsamt fysiskt transformeras och förlora sin funktion, vilket också gör den maktlös. Åsa Ersmark arbetar i olika medier och på museet visas samtidigt utställningen Escape Fantasies. I hennes konstnärskap undersöker hon bland annat sociala och emotionella strukturer.

Program
3 december: Visning 13.00-13.20 


Uppdaterad: